Nordiske Historikermøde 2017

148560_utzoncenter_aalborg

Fra 15.-18. august 2017 avholdes det 29. Nordiske Historikermøde på Aalborg Kongress og Kultursenter, Danmark. «Reformasjoner» – i alle deres mangfoldighet er hovedtemaet. Samtidig inviteres det til å delta med bidrag, som i videst mulig omfang er dekkende for historieforskningen i og omkring de nordiske landene. Hovedtalere er professor David Armitage, Harvard University, professor Lyndal Roper, University of Oxford, og professor Sverker Sörlin, Kungliga Tekniska Högskolan.

Forslag kan sendes via historikermøtets hjemmeside: www.nhm.aau.dk. Deadline er 1. september 2016

Stengt for kommentarer.